CAUTARE

Dupa afectiune

PRODUSE
CATEGORII

Urifix

Urifix: soluţia ideală pentru infecţii urinare şi incontinenţă urinară

Prezentare: 90 capsule

Brand: Smart Living

Producator: Nature s Value Inc. USA

Origine: USA

Aviz: AA nr 2637/2008

Stoc: da

37 RON (TVA inclus)

buc

Economisiţi până la 50%. Cumpăraţi:

2 flacoane la fel, preţul este doar 35.15 RON fiecare. 5% reducere.

4 flacoane la fel, preţul este doar 33.30 RON fiecare. 10% reducere.

6 flacoane la fel, preţul este doar 29.60 RON fiecare. 20% reducere.

8 flacoane la fel, preţul este doar 27.75 RON fiecare. 25% reducere.

10 flacoane la fel, preţul este doar 25.90 RON fiecare. 30% reducere.

Urifix este un produs natural ce are în componenţă două extracte unice în România: Butterbur şi NutriCran 90® (extract din merişor).



Butterbur (Petasites hybridus) este o plantă care creşte în Europa, SUA şi Asia, folosită în medicina naturală de foarte mult timp. Butterbur acţionează asupra muşchiului detrusor al vezicii urinare şi îl relaxează, păstrând controlul vezicii urinare. Studii medicale recente demonstrează efectul benefic al petasinelor în cazul incontinenţei şi infecţiilor urinare.



NutriCran 90®, marcă înregistrată de către Decas Nutritional Products (SUA), este un concentrat de merişor standardizat, care conţine Proanthocyanidins (cunoscuţi ca tanini condensaţi, ce fac parte dintr-un subgrup al clasei flavonoidelor a polifenolilor). Aceşti tanini concentraţi au fost identificaţi ca fiind principiile active care inhibă aderarea bacteriilor la pereţii vezicii urinare. Într-un recent studiu medical, NutriCran 90® a dovedit proprietăţi remarcabile în lupta împotriva infecţiilor urinare.



În unele cazuri, neuronii cerebrali, ca şi cei aflaţi pe pereţii vezicii urinare, pot comanda în mod involuntar sau accidental muşchii detrusori ai acesteia, producând micţiuni neaşteptate. Muşchiul detrusor se contractă atunci când nivelul urinei din vezică ajunge la jumătate şi poate fi controlat până în momentul în care vezica ajunge plină. Incontinenţa urinară apare în momentul în care acest muşchi se contractă fără avertizare. Acest lucru se poate întâmpla în cazul îmbătrânirii, atunci când vezica îşi reduce mărimea şi apare necesitatea de a urina mai des.



Folosiţi Urifix - soluţia ideală pentru infecţii urinare şi incontinenţă urinară.